1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bahçeli: Vakit hesap vaktidir

Bahçeli: Vakit hesap vaktidir

“Vakit hesap vaktidir.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 Bahçeli “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temasıyla başlattığı mitinglerin 8’ncisini dün Samsun’da gerçekleştirdi. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

KUMAR MASASI BELLİDİR: Cumhur İttifakı’na kumar masası diyenlerin aklına ve ahlakına şaşarım, çünkü asıl kumar masası, asıl ihanet masası bellidir; 6+1 sayıda partinin oturduğu masayı altından üstüne inceleyen herkes neyin ne olduğunu çok açık görecektir. Türkiye Cumhuriyeti masada kurulmadı, zulmet faillerinin ayaklarına tutunduğu masaya da bırakılmayacaktır.

KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNU: CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, 18 Kasım’da sosyal medyadan yaptığı İstanbul Borsası’nın itibarına gölge düşürme, manipülasyon yapma teşebbüsü tek kelimeyle ahlaksızlıktır. Son bir yıldır rekor üstüne rekor kıran İstanbul Borsası Kılıçdaroğlu’nun uykularını kaçırmaktadır. Yatırımcılara Borsa’ya girmeyin çağrısı yapan Kılıçdaroğlu gavurun kılıcını sallayan, Türkiye’nin güvenirliğini ve imajını sakatlamaya çalışan milli güvenlik sorunudur… 

PENÇE KILIÇ OPERASYONU: Gece yarısı başarıyla icra edilen Pençe-Kılıç Hava Harekatı’yla hainler için hiçbir yerin güvenli ve korunaklı olmadığı bir kez daha kanıtlandı. Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vaktidir.

 

thumbnail
İlişkili Yazı
Bakan Dönmez’den önemli açıklamalar

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli: Vakit hesap vaktidir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Aliağa Sahil Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin